Denon DJ PRIME 2 a PRIME GO

Denon DJ PRIME 2 a PRIME GO

20.01.2020 09:34:52

DENON DJ PREDSTAVUJE PRIME 2 & PRIME GO: NEKOMPROMISNÉ 2-KANÁLOVÉ DJ KONZOLY S PROFESIONÁLNYMI FUNKCIAMI

Nová generácia DJ riešení: PRIME 2 primárne určená pre profesionálnych mobilných DJ-ov a PRIME GO napájaná nabíjateľnými akumulátormi – plnohodnotné 2-dekové smart DJ konzoly
pre kreatívne DJ vystúpenia na akomkoľvek mieste.

Denon DJ – popredný výrobca prémiových DJ zariadení a riešení predstavuje svoje nové smart DJ konzoly PRIME 2 a PRIME GO. Obe ponúkajú úžasné ovládanie pomocou dotykovej obrazovky, Wi-Fi streamovanie hudby, zároveň pracujúce na platforme ENGINE OS ponúkajúce extrémnu rýchlosť. Model PRIME GO navyše ponúka najvyššiu možnú mobilitu za pomoci napájania nabíjateľnou lithium-ionovou batériou. Spoločne tak obe konzoly predstavujú plnohodnotné funkciami nabité a nekompromisné profesionálne DJ nástroje pre mobilných aj klubových DJ-ov.

7-palcový HD dotykový displej v oboch modeloch PRIME 2 aj PRIME GO umožňuje DJ-om ponúknuť bohaté možnosti ovládania, nastavení a kreatívnej práce. Zahŕňa to dokonalé skrečovanie bez latencií, muzikálnu zmenu algoritmov, možnosť prehrávania nekomprimovaných hudobných formátov, on-board music management, náhľad trackov, interné súborové analýzy atď.

PRIME GO — najvyšší stupeň mobility
Prihoď si PRIME GO do svojho batohu, cestou si priprav svoj set a potom sa ukáž ako profesionál so všetkým čo k tomu patrí, kdekoľvek to rozbalíš. Nechaj hudbu niesť na akomkoľvek mieste, ktoré si vôbec dokážeš predstaviť, napájanie ti zabezpečí interná dobíjateľná lithium-ionová batéria. PRIME GO je najlepšie zariadenie na akýkoľvek event.

PRIME 2 — skutočná mobilná sila
Ponúkaným obrovským vnútorným výkonom, mobilitou a množstvom možností pri prehrávaní je PRIME 2 stelesneným základom štandardného mobilného aj klubového DJ vybavenia budúcnosti. S možnosťou prehrávania akýchkoľvek digitálnych hudobných súborov z viacerých mediálnych zdrojov súčasne, vrátane šachty pre interný pevný disk a aj vďaka svojim kompaktným rozmerom, umožňuje PRIME 2 mobilným aj profesionálnym DJ-om zobrať si so sebou svoj hudobný svet kdekoľvek.

Inovácie, ktoré treba spomenúť
Streamovanie hudby priamo na konzole
Oba modely konzol PRIME 2 aj PRIME GO majú vstavané Wi-Fi a drôtové internetové pripojenie umožňujúce DJ-vi hrať hudbu od partnerský poskytovateľov streamingových služieb: Beatport*, Beatsource*, SoundCloud* a TIDAL (zákazník dostáva bezplatný 3-mesačný skúšobný prístup do TIDAL HiFi).
Dotkni sa hudby a precíť ju
Oba modely PRIME 2 aj PRIME GO ponúkajú DJ-om svetovo najinovatívnejšie užívateľské rozhranie vo forme farebného HD dotykového displeja umožňujúceho ľahké vyhľadávanie a výber skladieb v knižnici – všetko iba dotykom a potiahnutím prsta.
Neustále sa vyvíjajúci softvér
Operačný systém ENGINE OS vo vnútri PRIME 2 PRIME GO je vďaka svojmu neustálemu vývoju a vylepšovaniu neporovnateľným s ničím v DJ priemysle. Denon DJ je výrobca, ktorý načúva potrebám užívateľov.
Svetlá, video, akcia!
PRIME 2 a GO sú  za pomoci pripojenia StagelinQ už teraz pripravené na nové pribúdajúce možnosti a funkcionality ovládania AV elementov a svetiel prostredníctvom systémov SoundSwitch a Resolume.

Kreatívnejšie, rýchlejšie a mrštné – také sú PRIME 2 a PRIME GO. Pre všetkých, ktorí pre DJ-ing žijú a dýchajú!

Ceny:
Prime 2: 1499,99 Eur s DPH
Prime GO: 1099,99 Eur s DPH

Dostupnosť.: Q2 2020